Κρέμες Μαυρίσματος

Συχνές Ερωτήσεις

Σχεδιασμένες για χρήση εντός μηχανήματος σολάριουμ, οι ειδικές κρέμες μαυρίσματος επιταχύνουν τη παραγωγή μελανίνης, για ένα καλά ενυδατωμένο και σε καλή κατάσταση δέρμα. Όταν μαυρίζουμε, η ξηρή επιδερμίδα αντανακλά το φως και δεν αφήνει τις ακτίνες UV να διαπεράσουν το δέρμα μας πιο γρήγορα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μια πιο φυσική εμφάνιση και ταχύτερα αποτελέσματα κατά 60%. Το ξηρό σώμα δεν είναι υγιές. Όταν κρατάμε το δέρμα μας σε βέλτιστη κατάσταση μαυρίζουμε πιο γρήγορα και το χρώμα μας έχει περισσότερη διάρκεια.

Δεν συνιστάται εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα. Όμως υπάρχουν πολλές κρέμες μαυρίσματος ειδικά σχεδιασμένες για το πρόσωπο με ειδική φόρμουλα για ένα τέλειο δέρμα χωρίς φραγμένους πόρους.

Είναι καλύτερα να βάζετε κρέμα μαυρίσματος ακριβώς πριν μπείτε στο μηχάνημα. Αυτό εγγυάται μεγαλύτερη ενυδάτωση και καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κρέμα διαρκεί μέχρι 12 μήνες. Παρακαλούμε να μην αφήνετε την κρέμα σε πολύ ζεστό περιβάλλον, όπως το αυτοκίνητο σας, γιατί αυτό θα έχει φυσική επίδραση στη φόρμουλα και θα μειώσει την αποτελεσματικότητά της.

Αν χρησιμοποιείται παράλληλα με ένα προϊόν με δείκτη προστασίας (SPF), βεβαίως θα μπορούσατε! Όμως τα προϊόντα τα οποία έχουν την ιδιότητα της υπεραιμίας δεν συνιστώνται για χρήση στον ήλιο!

Τα υπεραιμικά προϊόντα βοηθούν στην καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλη την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα κοκκίνισμα ή μια αίσθηση θερμότητας, επιταχύνοντας την εμφάνιση του μαυρίσματος. Το κοκκίνισμα και η θερμότητα είναι προσωρινά και διαρκούν ελάχιστες ώρες. 

Είναι όλες οι ενυδατικές κρέμες το ίδιο; Όχι. Οι ενυδατικές κλείνουν τους πόρους και δεν βοηθούν στο αποτέλεσμα του μαυρίσματος. Τα προϊόντα που προτείνουμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για σολάριουμ: Προσφέρουν σύμπλεγμα βιταμινών και ιχνοστοιχείων τα οποία εμπλουτίζουν το μαύρισμα και βοηθούν το υγιές δέρμα. 

Φωτογραφίες