Aισθητικής Σώματος

U-TECH Thermotherapy

Θερμοθεραπεία   με  θερμοκουβέρτα  για  άμεσα  αποτελέσματα  στο σώμα: οξυγόνωση  των κυττάρων, εφίδρωση, κυτταρίτιδα, μείωση πόντων κ.τ.λ.

Η θεραπεία σώματος  είναι μία αποτελεσματική θεραπεία  για σύνθετα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Προάγει την ενδοκυτταρική καύση αποθεμάτων λίπους τοπικά. Αυτά τα αποθέματα λίπους τείνουν να συσσωρεύονται σε μέρη του σώματος όπως κοιλιά, στομάχι, γλουτούς, γοφούς, μηρούς και μπράτσα.

 Κόστος   συνεδρίας:15 ευρώ

Πακέτο προσφορας:8 συνεδρίες  120 ευρώ

Επανάληψη  συνεδρίας:1-2 φορές ην εβδομάδα

Διάρκεια συνεδρίας:30-35 λεπτά

Βαθύς καθαρισμός ακμής σώματος

Η ακμή δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων. Πέρα από την υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και το στρες, η κακή διατροφή και η παχυσαρκία είναι παράμετροι του σύγχρονου τρόπου ζωής που συνδέονται με την ακμή. Οι βλάβες που προκαλεί (σπυράκια, εξανθήματα, φλεγμονή) συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, αλλά μπορεί, επίσης, να παρατηρηθούν στην πλάτη ή οπουδήποτε άλλου στο σώμα. Εκτός από τις βλάβες στο δέρμα, η ακμή μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και δυσκολίες στην εργασία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης και καταπολέμησης της ακμής σώματος, όπως κρέμες με αντισηπτική δράση, αντιβιώσεις, καθαρισμοί, πίλινγκ και laser. Είναι πολύ σημαντική η έγκαιρη διάγνωσή της, ώστε να αντιμετωπιστεί γρήγορα και να μη μείνουν σημάδια στο δέρμα.

 Ο βαθύς καθαρισμός ακμής σώματος είναι απαραίτητος, καθώς αποτελεί άμεση λύση για τις περισσότερες μορφές ακμής. Μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος και απομακρύνει τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι ότι το δέρμα αναπνέει και έτσι, τα καλλυντικά θεραπείας έχουν τη δυνατότητα να διεισδύσουν και να δράσουν. Όταν αφαιρέσουμε τα μολυσματικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο θύλακα, τότε ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες δημιουργίας φλεγμονών στο δέρμα. 

Ο βαθύς καθαρισμός ακμής σώματος έχει γρήγορα αποτελέσματα και πραγματοποιείται ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα, χωρίς παρενέργειες. Στη συνέχεια, στο καθαρό πλέον δέρμα, εφαρμόζονται καλλυντικά για να αποφύγετε την λιπαρότητα.

Κόστος συνεδρίας: Ανάλογα με την περιοχή του σώματος

Διάρκεια συνεδρίας: Ανάλογα με την περιοχή του σώματος

Hydra Sooth Therapy

Η ενυδάτωση του σώματος είναι απαραίτητη για την υγεία του. Χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται  χαλάρωση. Αν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ, στεγνό  τότε πιθανότατα είναι αφυδατωμένο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δράσετε άμεσα σε δύο μέτωπα για την ενυδάτωσή του, εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να του χαρίσετε την απαραίτητη υγρασία. Το αποτέλεσμα θα είναι φωτεινή όψη, λάμψη και υγεία.

Κόστος  συνεδρίας: 20 ευρώ

Διάρκεια  συνεδρίας: 30-40 λεπτά

Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη που στοχεύει να ενεργοποιήσει την κυκλοφορία και τον περισταλτισμό της λέμφου με σκοπό την παροχέτευση με ειδικές τεχνικές του λεμφικού υγρού και την ανακύκλωσή του. Τα οφέλη του:

Είναι μοναδικά αποτελεσματικό σε κυταρίτιδα, χαλάρωση, παχυσαρκία. Η εφαρμογή του λεμφικού μασάζ ενδείκνυται και για τη θεραπεία του λεμφικού οιδήματος.

Διάρκεια: 50’ Τιμή: 20€

Μασάζ Κυτταρίτιδας​

Mε απαλές χαλαρωτικές κινήσεις στα πόδια επιτυγχάνεται η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το συγκεκριμένο μασάζ χρησιμοποιεί τις τεχνικές της λεμφικής μάλαξης κινώντας την λέμφο με σκοπό την αποτοξίνωση.

* Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περίπτωση του εκάστοτε ατόμου.

Διάρκεια: 30’ Τιμή: 15€
* Πακέτο 8 συνεδριών: 80 €

Πρεσσοθεραπεία

πρεσσοθεραπεια

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να  βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση έχοντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Πρόκειται για μια επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή.

Το Λεμφικό Μασάζ πίεσης μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα αυξάνοντας το οξυγόνο.

Οφέλη

Διάρκεια & Συχνότητα Συνεδριών

Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και συστήνεται η εφαρμογή της μία με δύο φορές την εβδομάδα.