VIP Solarium

VIP Solarium Basics

VIP Solarium
Η διαφορά μεταξύ VIP & MEDIUM TURBO SOLARIUM

VIP SOLARIUM (High Pressure)
Τα VIP σολάριουμ είναι κατασκευασμένα για άμεσα αποτελέσματα. Ειδικά φίλτρα απορροφούν μεγάλο ποσοστό από το UVB, αφήνοντας το UVA. Αυτό μας επιτρέπει να μαυρίσουμε πολύ πιο γρήγορα και να κρατήσει περισσότερο το μαύρισμά μας.

MEDIUM/TURBO SOLARIUM (Low Pressure)
Τα solarium παράγουν UVA και UVB σαν τον ήλιο, δίνοντάς μας ένα ηλιοκαμένο χρώμα. Η έκθεση μας σε UVB βοηθά την παραγωγή βιταμίνης D, η οποία είναι βασική για την απορρόφηση του ασβεστίου. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι έτσι προετοιμαζόμαστε για την έκθεσή μας στον ήλιο, αποφεύγοντας τα εγκαύματα.

VIP - ISO Italia L33

Το VIP είναι το καλύτερο σολάριουμ που κυκλοφορεί στην αγορά. Για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας ένα μοναδικό μηχάνημα με λαμπτήρες υψηλής πίεσης, απόλυτα φιλικούς προς το δέρμα, με ειδικά φίλτρα που απορροφούν τις ακτίνες UVB, προσφέροντας ένα εντελώς υγιές για την επιδερμίδα μας μαύρισμα. Το πλεονέκτημα του σολάριουμ VIP είναι το υγιεινό, χρυσαφένιο χρώμα που χαρίζει άμεσα στο δέρμα. Για ένα όμορφο, βαθύ, μακράς διάρκειας μαύρισμα, αφεθείτε στη σειρά VIP. Η ιδανικότερη επιλογή για άτομα με ανοιχτόχρωμο τύπο δέρματος, για άτομα που κοκκινίζουν εύκολα ή δυσκολεύονται πολύ να αποκτήσουν βαθύ μπρονζέ χρώμα.