Ήρθε η νέα γενιά θεραπειών της LPG και το νέο εξελιγμένο μοντέλο Cellu M6® Alliance.

Η θεραπεία LPG Endermologie® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων. Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Η καινοτομία της LPG και των νέων συστημάτων Alliance έγκειται στο ότι για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η  ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και η ανεξάρτητη κίνηση του πτερυγίου συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή για μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιγξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθιά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!

 • Χρόνος Θεραπείας: 10-40 λεπτά
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες
 • Επίπεδο Πόνου: Χωρίς πόνο
 • Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Από την 3η συνεδρία
 • Τεχνική: Αναίμακτη
 • Αναισθησία: Χωρίς
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας “Alliance Skin Identity Sensor” η ποιότητα του δέρματος δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας, καθώς το σύστημα αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στον/στην ασθενή. Έτσι, το αποτέλεσμα πλέον είναι και καλύτερο και λιγότερο εξαρτώμενο από τον χειριστή.

Το νέο πρωτοποριακό σύστημα Cellu M6® Alliance διαθέτει σύστημα ασύρματης διαβίβασης δεδομένων τηλεμετρίας. Η θεραπεία πια είναι απόλυτα εξατομικευμένη, καθώς το σύστημα συνδέεται μέσω wifi με ένα tablet όπου ο θεραπευτής συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις που περιγράφουν τις ανάγκες του/της εκάστοτε ασθενούς. Ως κριτήρια αξιολόγησης ορίζονται: 

 1. Τα σημεία της θεραπείας 
 2. Ο τύπος του δέρματος (σφριγηλό, ινώδες, χαλαρό)

Τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται επίσης ασύρματα στο λογισμικό του νέου συστήματος, το οποίο και επιλέγει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα θεραπείας

Έτσι, με το νέο LPG η θεραπεία γίνεται απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος, τις περιοχές που χρίζουν βελτίωσης και τον επιθυμητό χρόνο θεραπείας (από 10 έως 40 λεπτά). Με άλλα λόγια δεν προσπαθούμε πλέον να προσαρμόσουμε ένα υφιστάμενο πρωτόκολλο στα δεδομένα του/της ασθενούς, αλλά τις ανάγκες θεραπείας του/της εκάστοτε ασθενούς πάνω στο λογισμικό του συστήματος.

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα

Παρατεταμένες μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα και από την πρώτη κιόλας συνεδρία για το πρόσωπο με συνολική βελτίωση ως εξής: 70% μείωση τοπικού πάχους (μείωση περιφέρειας της μέσης -5,2 εκ.), 67% λείανση κυτταρίτιδας, 71% αύξηση δερματικής και 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, 87% λείανση ρυτίδων, 70% σύσφιγξη περιγράμματος και δύο φορές καλύτερη όψη του δέρματος. 

Πρόσωπο

Η νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου Face Endermologie® και η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή  ινών  κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες. Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης της LPG χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής    μεταγωγής   μηνυμάτων (“mécanostimulation”), προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFTστηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF (Motorized Pulsating Flaps), δηλαδή, στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού!

Η νέα, δε, επιστημονική μελέτη που διεξήχθη από το Τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Besascon, (Γαλλία) υπό την εποπτεία του Καθηγητού Philippe Humbert  (HUMBERT P. et al. Clinical Interventions in Aging 2015:10, 1-17) –μοναδική στο είδος της παγκοσμίως μιας και στηρίχτηκε σε 20 διαφορετικές   βιοψίες   από   την   περιοχή   του προσώπου– έδειξε ότι το ενδογενές υαλουρονικό οξύ του δερματικού ιστού αυξάνεται κατά 80%, η ελαστίνη αυξάνεται κατά 46%, οι ρυτίδες λειαίνονται κατά 21%, το δέρμα συσφίγγεται μέσω κολλαγονογένεσης κατά 23%, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται κατά 15% και 19%, αντίστοιχα, και η φυσική λάμψη του δέρματος αποκαθίσταται και διπλασιάζεται

Σώμα

Η πρωτοπόρος μηχανική δράση της θεραπείας Body Endermologie®, που ασκείται στο υποδόριο λίπος, επιφέρει βιοχημικές αντιδράσεις. Αυτή η φυσιολογική διαδικασία, που ονομάζεται μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων (“mécanostimulation”), διεγείρει τα λιποκύτταρα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία απελευθέρωσης του τοπικού λίπους και μείωσης της κυτταρίτιδας. Η τεχνική αυτή εξαφανίζει από τις περιοχές που στοχεύουμε το επίμονο λίπος, που είναι ανθεκτικό σε δίαιτα και φυσική άσκηση. Τα συστήματα Cellu M6® της LPG επιδρούν σημαντικά στην επανεκπαίδευση των  λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις επιβραδυμένες κυτταρικές διαδικασίες. 

Τέσσερα είναι,  λοιπόν, τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας:

 1. Το επίμονο λίπος απομακρύνεται
 2. Το περίγραμμα ανασχηματίζεται
 3. Το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται
 4. Η κυτταρίτιδα λειαίνεται