Βαθύς καθαρισμος ακμης σωματος

Η ακμή δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων. Πέρα από την υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και το στρες, η κακή διατροφή και η παχυσαρκία είναι παράμετροι του σύγχρονου τρόπου ζωής που συνδέονται με την ακμή. Οι βλάβες που προκαλεί (σπυράκια, εξανθήματα, φλεγμονή) συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, αλλά μπορεί, επίσης, να παρατηρηθούν στην πλάτη ή οπουδήποτε άλλου στο σώμα. Εκτός από τις βλάβες στο δέρμα, η ακμή μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και δυσκολίες στην εργασία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης και καταπολέμησης της ακμής σώματος, όπως κρέμες με αντισηπτική δράση, αντιβιώσεις, καθαρισμοί, πίλινγκ και laser. Είναι πολύ σημαντική η έγκαιρη διάγνωσή της, ώστε να αντιμετωπιστεί γρήγορα και να μη μείνουν σημάδια στο δέρμα.

 Ο βαθύς καθαρισμός ακμής σώματος είναι απαραίτητος, καθώς αποτελεί άμεση λύση για τις περισσότερες μορφές ακμής. Μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος και απομακρύνει τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι ότι το δέρμα αναπνέει και έτσι, τα καλλυντικά θεραπείας έχουν τη δυνατότητα να διεισδύσουν και να δράσουν. Όταν αφαιρέσουμε τα μολυσματικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο θύλακα, τότε ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες δημιουργίας φλεγμονών στο δέρμα. 

Ο βαθύς καθαρισμός ακμής σώματος έχει γρήγορα αποτελέσματα και πραγματοποιείται ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα, χωρίς παρενέργειες. Στη συνέχεια, στο καθαρό πλέον δέρμα, εφαρμόζονται καλλυντικά για να αποφύγετε την λιπαρότητα.

Κόστος συνεδρίας: Ανάλογα με την περιοχή του σώματος

Διάρκεια συνεδρίας: Ανάλογα με την περιοχή του σώματος