Αισθητική Προσώπου

Υalipen

yali

Eίναι  μια μέθοδος  για  την έγχυση υαλουρονικού  οξέος  και άλλων προιόντων  μεσοθεραπείας  στο δέρμα ακίνδυνα και αποτελεσματικά! Η διείσδυση γίνεται χωρις βελόνες, μεσω  πολυ υψηλης  πιεσης , ετσι οι δραστικές ουσίες διοχετεύονται ομοιόμορφα στο δέρμα και απορροφώνται αποτελεσματικά.

Είναι  ανώδυνο, γρήγορο, ασφαλές, χωρίς  τραυματισμούς, με μεγάλη  διάρκεια  ζωής  και  χαμηλή  συντήρηση.

Εφαρμογές:

 • Χείλη (αύξηση όγκου και δημιουργία όμορφου σχήματος)
 • Γέμισμα ρυτίδων (ρινοπαρειακές, μετώπου)
 • Γέμισμα ζυγωματικών

Διάρκεια συνεδρίας : 30 λεπτά

Κόστος : 30€

Μεσοθεραπεία Fraxpen

To fraxpen χρησιμοποιεί νάνο κεφαλές δόνησης  που κινούνται  κάθετα στο δέρμα. Το κύμα των κραδασμών φτάνει τις 700 φορές το λεπτό, δημιουργώντας 6.300 μικροδονήσεις στο δέρμα.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ  ΔΡΑΣΗΣ

Το fraxpenαυξάνει  την  ηλεκτρική  αγωγιμότητα, επιτρέποντας  στα  ένζυμα  να  διεγείρουν  τον  κυτταρικο  μεταβολισμό.Έχουμε  νέα  παραγωγή  κολλαγόνου  και  ελαστίνης (κολλαγόνο ΙΙΙ  και  κολλαγόνο Ι) με παράλληλη  διέγερση  της  περιφερικής  μικροκυκλοφορίας.

 

 

fraxpen

Πόσο  διαρκεί  η  κάθε  συνεδρία  και  πόσες συνεδρίες  απαιτούνται?

Η θεραπεία  διαρκεί  κατά  μέσο  όρο  20-30 λεπτά. Ο  αριθμός  των  συνεδριών  ποικίλει  από  6-10  και  εξαρτάται  από  τις  ανάγκες  κάθε  δέρματος.

Συνδυασμοί

Η  μέθοδος  fraxpen μπορεί  να  συνδυαστεί  είτε  με  αυτόλογα  peelingή  με άλλες  μεθόδους  για  πιο  γρήγορα  και  μεγαλύτερης  διάρκειας  αποτελέσματα.

Σε  ποιους  απευθύνεται  η  μέθοδος  fraxpen?

Hμέθοδος  fraxpen απευθύνεται  σε  άνδρες  και  γυναίκες  που  επιθυμούν  άμεσο  αποτέλεσμα  χωρίς  πόνο  και  χρόνο  αποκατάστασης.

Αποτελέσματα

Τα  αποτελέσματα  που  προσφέρει  το  fraxpen είναι  ορατά  από  την 1η συνεδρία.Ηδιάρκεια  των  αποτελεσμάτων  είναι  4-6  μήνες.

Ενδείξεις

ΠΡΟΣΩΠΟ

 • Αναζωογόνηση  δέρματος
 • Ενίσχυση  της  ελαστικότητας  του  δέρματος,σύσφιξη
 • Ουλές  ακμής
 • Μείωση  βαθιών  ρυτίδων  και  λεπτών  γραμμών
 • Λεύκανση
 • Διευρυμένοι  πόροι
 • Νεοκολλαγένεση
 • Ναοαγγειογένεση
 • Ενεργοποίηση  ινοβλαστών

ΜΑΤΙΑ

 • Μείωση  ρυτίδων
 • Τόνωση  του  δέρματος
 • Σύσφιξη/ανόρθωση
 • Θεραπεία  περιοχής  βλεφάρων

ΣΩΜΑ

 • Ραβδώσεις/ραγάδες
 • Τόνωση του  δέρματος
 • Σύσφιξη

FRAXPEN BODY (CELLYLITE) :70ΕΥΡΩ

ΠΑΚΕΤΟΣΥΝΕΔΡΙΩΝ : 4+1 ΔΩΡΟ ΑΠΟ 350€ ΣΤΑ 280€

FRAXPEN FACE : 70€

Πακέτο  συνεδριών : 4+1 ΔΩΡΟ  ΑΠΟ 350€ ΣΤΑ 280€

FRAXPEN LIPS : 30€

Hydro Peeling Facial

Θέλετε να έχετε ένα υγειές, ενυδατωμένο και φωτεινό δέρμα με την πιο φυσική μέθοδο;

Με τη θεραπεία Hydro Peeling Facial σταματήστε το χρόνο.

Μια  πολλαπλών βημάτων θεραπεία  καθαρισμού του προσώπου ,η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της δερμοαπόξεσης , του χημικού peeling,της εξαγωγής σμήγματος, της ενυδάτωσης και της αντιοξειδωτικής  προστασίας.

Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, και πραγματοποιείται όλους  τους μήνες του χρόνου παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν και χαρίζοντας στο δέρμα υγεία και λάμψη.

Μπορεί να εφαρμοστεί και σε πολύ νεαρά άτομα και πραγματοποιείται όλους  τους μήνες του χρόνου. Δεν χρειάζεται καμία απολύτως αποθεραπεία, τα αποτελέσματα  φαίνονται την ίδια στιγμή ενώ καθαρίζουν, αναζωογονούν, λευκαίνουν και θρέφουν το πρόσωπο σε βάθος.

 Κόστος συνεδρίας: 60 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας: 30 λεπτά

Θεραπεία ρύθμισης Ακμής

Θεραπεία για επιδερμίδα με συμπτώματα ακμής για ρύθμιση σμήγματος  και  ¨ματ¨ εμφάνιση. Έχει ισχυρή μικροβιοκτόνο δράση ,συσφίγγει τους πόρους και ισορροπεί τη λιπαρότητα του δέρματος.

Η θεραπεία απευθύνεται σε φλεγμονώδη ακμή, αλλά και σε σημάδια ακμής. Δινει άμεσα αποτελεσματα και δεν προκαλει ερεθισμο της επιδερμιδας.

Χρησιμοποιείται φυτικό πίλινγκ ακμής -που δεν είναι άλλο από στυπτικά βότανα – εισέρχεται στο θύλακα και καυτηριάζει τις φλεγμονές. Έτσι, δεν έχουμε επιμολύνσεις και πολύ γρήγορα, ακόμα και από την πρώτη εφαρμογή, βλέπουμε τα αποτελέσματα. Το δέρμα καθαρίζει, τα σπυράκια συρρικνώνονται και το πρόσωπο μένει καθαρό και λαμπερό.

 

 Κόστος συνεδρίας: 25 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας: 40-50 λεπτά

Effect Therapy

Το ραντεβού με την πλαστική χειρουργική αναβάλλεται…

Εχετε ακούσει πως η αισθητική χειρουργική επεμβαίνει με τη μορφή μιας ένεσης και δρα <<παγώνοντας>> τις ρυτίδες.

Ηρθε  η ώρα να ακούσετε για το τελευταίο <<θαύμα>> της Κοσμητολογίας,που χωρίς νυστέρι και χωρίς χειρουργική επέμβαση <<σβήνει>> τις ρυτίδες έκφρασης και επαναφέρει τη σφριγηλότητα στο δέρμα, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Η Effect Therapy  με την τεχνολογία EFFECTOX αναστέλλει το μηχανισμό σχηματισμού γραμμών και ρυτίδων έκφρασης στην επιδερμίδα. Ωστόσο δεν περιορίζεται σε αυτό. Προσφέρει παράλληλα προστασία στους δύο βασικούς τύπους γήρανσης (φωτογήρανση και βιολογική γήρανση).

Βαθύς καθαρισμός

Το καθημερινό μακιγιάζ, συχνά με προϊόντα αμφίβολης σύστασης, η ρύπανση της ατμόσφαιρας καθώς και γενετικοί παράγοντες αποτυπώνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι η απαραίτητη θεραπεία για ένα υγιές και νεανικό δέρμα, αφού με τη χρήση ειδικών προϊόντων και μηχανημάτων, αφαιρείται από την επιδερμίδα οτιδήποτε αλλοιώνει τη φυσική λάμψη και υφή της. Ειδικά, ο βασικός καθαρισμός είναι απαραίτητος πριν από οποιαδήποτε άλλη αισθητική φροντίδα, καθώς, μετά, το δέρμα αντιδρά καλύτερα στην καλλυντική ή τη δερματολογική θεραπεία.

Μέθοδοι καθαρισμού της επιδερμίδας

Βαθύς καθαρισμός με vaper

Η διάνοιξη των πόρων διευκολύνεται με τη χρήση συσκευής ατμόλουτρου (vaper), αφού προηγηθεί επιφανειακός καθαρισμός, και ακολουθούν άμεσα η εξαγωγή σμήγματος και η αφαίρεση των φαγεσόρων (μαύρα στίγματα) με τη βοήθεια μασκων καθώς και με τη χρήση μηχανήματος υψισύχνων, για την αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης. Στη συνέχεια, εφαρμόζονται θεραπευτικά προϊόντα, κατάλληλα για την αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.

Κόστος συνεδρίας: 40 ευρω

Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα & 30 λεπτά.

Βαθύς καθαρισμός με υπερήχους

Με τη χρήση υπερήχων αποφεύγεται το προηγούμενο στάδιο διάνοιξης με ατμό (vaper), αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ευαίσθητο δέρμα με τάση προς ευρυαγγεία, χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται μετά τη χρήση υπερήχων είναι ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.

Κόστος συνεδρίας: 40 ευρω

Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα & 30 λεπτά.

Θεραπεία πανάδων - δυσχρωμιών​

Υπάρχουν διάφορες αιτίες που προκαλούν την εμφάνιση πανάδων ή δυσχρωμιών στην επιδερμίδα:

 1. Έκθεση στον ήλιο
 2. Ορμονικές αλλαγές
 3. Παρενέργειες φαρμάκων
 4. Φλεγμονή
 5. Ερεθισμός
 6. Διαβήτης

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλα τα δέρματα και περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε λευκαντικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Προτείνετε  σε επιδερμίδες με δυσχρωμίες ή σε τραχύ δέρμα. Απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα και δίνει αμεση λάμψη.

 Κόστος συνεδρίας: 25 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας: 50-60 λεπτά

Βαθύς καθαρισμός ακνεικού δέρματος

Οι αιτίες για την εμφάνιση της ακμής είναι κυρίως ορμονικές, π.χ. σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, η λήψη ορμονών αλλά και το στρες.

Οι αιτίες για την εμφάνιση της ακμής είναι κυρίως ορμονικές, π.χ. σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, η λήψη ορμονών αλλά και το στρες.Ο βαθύς καθαρισμός ακμής είναι απαραίτητος, καθώς αποτελεί άμεση λύση για τις περισσότερες μορφές ακμής. Μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος και απομακρύνει τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι ότι το δέρμα αναπνέει και έτσι, τα καλλυντικά θεραπείας έχουν τη δυνατότητα να διεισδύσουν και να δράσουν. Αφαιροντας τα μολυσματικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο θύλακα ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες δημιουργίας φλεγμονών στο δέρμα.  Ο βαθύς καθαρισμός ακμής έχει γρήγορα αποτελέσματα και πραγματοποιείται ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα, χωρίς παρενέργειες .

Κόστος  συνεδρίας: 40 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας: 70-100 λεπτά

Θεραπεία Hydra C

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη για την υγεία του. Χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες. Αν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ, στεγνό και παρατηρείτε λεπτές ρυτίδες, τότε πιθανότατα είναι αφυδατωμένο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δράσετε άμεσα σε δύο μέτωπα για την ενυδάτωσή του, εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να του χαρίσετε την απαραίτητη υγρασία. Το αποτέλεσμα θα είναι φωτεινή όψη, λάμψη και υγεία.

Θεραπεία  ενυδάτωσης  και   προστασίας  του  δερματικού  φραγμού με υαλουρονικό οξύ,vitamin C  και  ceramides.

Κόστος  συνεδρίας: 19 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας:  30-40 λεπτά

 

Θεραπεία ματιών με χαβιάρι

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Σε αυτά αποτυπώνεται το άγχος, η ένταση και η κούραση της καθημερινότητας. Πολλές φορές, λόγω κακής λειτουργίας κάποιου οργάνου (π.χ. εντέρου), έχουμε την εμφάνιση μαύρων κύκλων. Η θεραπεία της περιοχής των ματιών έχει σαν στόχο να περιορίσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, καθώς επίσης και να συμβάλλει στην πρόληψη και λείανση των ρυτίδων έκφρασης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη μείωση κατακράτησης υγρών στην περιοχή, την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και της λεμφικής παροχέτευσης και τη σύσφιξη της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

 Η θεραπεία ματιών  Προσφέρει  σφριγηλότατα  και  λάμψη  γύρω  από τα  μάτια. Ενδείκνυται  για   λεπτές  γραμμές  και ρυτίδες, πρηξίματα  και μαύρους  κύκλους.

 Κόστος  συνεδρίας: 15 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας : 20-25 λεπτά

Θεραπεία αντιγήρανσης με ρετινόλη

Η γήρανση του δέρματος μπορεί να φαίνεται αναπόφευκτη, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να την καθυστερήσετε

Η Θεραπεία  αντιγήρανσης  και ανανέωσης  της επιδερμίδας Επιδιορθώνει  ατέλειες  και σημάδια  της επιδερμίδας (ρυτίδες, ουλές, σημάδια ακμής) Παράλληλα, ενυδατώνει, συσφίγγει και  βελτιώνει την εμφάνιση και την υφή της επιδερμίδας.

Κόστος συνεδρίας: 35 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας: 40-45 λεπτά

Θεραπεία Lifting-DNA REPAIR

Η φυσιολογική φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου και διάφοροι εξωγενείς παράγοντες (υπερβολική έκθεση στον ήλιο, μόλυνση της ατμόσφαιρας, κακή διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ, κ.α.), προκαλούν αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και μυϊκή ατονία, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος.

Η Θεραπεία  για  άμεση  αίσθηση  ¨lifting¨ της  επιδερμίδας Διατηρεί  το κολλαγόνο και την ελαστίνη  σε υψηλά  επίπεδα, λειαίνει τις  ρυτίδες  και τις προσφέρει φωτεινότητα.

Κόστος  συνεδρίας:35 ευρώ

Διάρκεια συνεδρίας:40-50 λεπτά

Μασάζ προσώπου Gua Sha

Το Gua Sha είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη λεμφική αποστράγγιση στο πρόσωπό μας, επειδή δε μετακινούμε τους μυς του προσώπου τόσο πολύ όσο τους μυς του σώματος. Οι κινήσεις, λοιπόν, του Gua Sha βοηθούν την κίνηση της λέμφου και οδηγούν σε μια πιο φρέσκια και καθαρή εμφάνιση.

Κόστος συνεδριας: 10ευρω

Διάρκεια: 30 λεπτά

Βαφή φρυδιών με χέννα

Η βαφή φρυδιών με χέννα μας δίνει 100% αποτέλεσμα στη βαφή τρίχας, ενώ έχουμε σκίαση δέρματος 60% για τις περιπτώσεις που υπάρχουν κενά ανάμεσα στο τριχωτό των φρυδιών.

Καλοσχεδιασμένη φρύδια με σωστό και ομοιόμορφο τόνο χρώματος, με φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί έως 2 εβδομάδες.

 

Κόστος συνεδρίας: 10ευρω

Διάρκεια συνεδρίας: 30-40 λεπτα