Laser - Αποτρίχωση

Primelase Alexandrite

Ριζική και μόνιμη αποτρίχωση στο Sunkiss με το απόλυτο λέιζερ 4ης γενιάς!

Οι εφαρμογές γίνονται με το Primelase της Cocoon το οποίο διαθέτει κεφαλή Αλεξανδρίτη και Διοδική κεφαλή, πραγματικά η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην καταπολέμηση της τριχοφυίας.

Laser - Αποτρίχωση στη Λάρισα

Τιμές Γνωριμίας

Full Μπικίνι: 30 €
Γραμμή Μπικίνι: 15€
Πόδια: 55€
Γάμπες: 30€
Πόδια – Μπικίνι – Μασχάλες: 90€

Άνω Χείλος: 10€
Άνω Χείλος – Πηγούνι: 15€
Παρειές: 10€
Full Πρόσωπο: 20€
Χέρια: 20€

Γλουτοί: 20€
Μέση: 15€
Θηλές: 15€
Full Body: 149€

Tip Αποτρίχωσης

Οι εφαρμογές γίνονται με το Primelase της Cocoon το οποίο διαθέτει κεφαλή Αλεξανδρίτη και Διοδική κεφαλή, πραγματικά η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην καταπολέμηση της τριχοφυίας.

Βασικές Οδηγίες πριν & μετά τη θεραπεία Laser - Αποτρίχωση

Ενημερώστε την αισθητικό για σπίλους (ελιές), τατουάζ, ανοιχτά τραύματα, γενετικά σημάδια μελάγχρωσης, ενεργές λοιμώξεις, δερματικές φλεγμονές όπως θυλακίτιδα, εκδήλωση έρπη, κονδυλώματα στην προς θεραπεία περιοχή, αυτοάνοσα νοσήματα όπως ψωρίαση, πιθανή κύηση, χρήση φαρμάκων (ρετινοειδή, αντιπηκτικά, αντιεπιληπτικά, αντιβιοτικά, αντιμυκητιασικά, συμπληρώματα διατροφής κτλ).

Αν στις περιοχές που σας ενδιαφέρει να κάνετε αποτρίχωση, υπάρχουν δερματικές βλάβες, συνίσταται πρωτίστως η θεραπεία τους και στη συνέχεια η laser αποτρίχωση.

 • Αφήστε τις τρίχες στην περιοχή να μεγαλώσουν λίγο ώστε να είναι ελαφρά ορατές στο γυμνό μάτι. Αν κριθεί αναγκαίο, χρησιμοποιήστε ξυράφι ή κουρευτική μηχανή πριν από την συνεδρία.
 • Συνίσταται η αποφυγή οποιασδήποτε μεθόδου αποτρίχωσης επεμβαίνει στο θύλακα της τρίχας (κερί-χαλάουα, ηλεκτρικές και μη οικιακές συσκευές αποτρίχωσης, βελόνα, αποτριχωτικές κρέμες, κλωστή, τσιμπιδάκι) καθώς και η χρήση ξανθυντικών τεχνικών τις προηγούμενες 2-4 εβδομάδες. Οποιαδήποτε από τις ανωτέρω μεθόδους διαταράσσει τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας ή δεν επιτρέπει την αποτελεσματική αναγνώριση της τριχοφυΐας από το laser.
 • Η περιοχή προς θεραπεία πρέπει να είναι καθαρή από οποιαδήποτε κρέμα κυρίως αν αυτή εμπεριέχει χρώμα (make-up ή άρωμα).
 • Αποφύγετε την έντονη έκθεση στον ήλιο (μαύρισμα) για τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες πριν τη θεραπεία. Η θεραπεία σε πρόσφατα μαυρισμένο δέρμα αποφεύγεται, είτε λόγω επιπλοκών είτε μειωμένης απόδοσης στην μόνιμη καταστροφή των τριχών.
 • Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο τεχνητού μαυρίσματος (σολάριουμ, προϊόντα αυτομαυρίσματος, μαύρισμα με αερογράφο κτλ) για τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την συνεδρία για τους ίδιους λόγους.
 • Δεν επιτρέπονται ερεθιστικές κρέμες η άλλες επεμβατικές για την επιδερμίδα θεραπευτικές μέθοδοι (χημικά πίλινγκ, δερμοαπόξεση, άλλα επεμβατικά laser κτλ) αν δεν παρέλθει το ασφαλές χρονικό διάστημα 2-3 εβδομάδων.
 • Αμέσως μετά τη θεραπεία είναι πιθανόν να παραμείνει ερύθημα (κοκκινίλα) και οίδημα (πρήξιμο) σε κάθε θύλακα της τρίχας (περιθυλακικό οίδημα), τα οποία μπορεί να διαρκέσουν από λίγες ώρες έως 1-2 ημέρες.
  Η αίσθηση ελαφρού καψίματος ή κνησμού (φαγούρα) είναι φυσιολογικές μετά την εφαρμογή του laser και εξασθενούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Σε περίπτωση ερεθισμού, συστήνονται απλές ενυδατικές κρέμες και κρύα επιθέματα ή παγοκύστες.
 • Η χρήση προϊόντων μακιγιάζ είναι επιτρεπτή μετά την υποχώρηση της ερυθρότητας.
 • Αποφύγετε να εκτεθείτε στον ήλιο τις επόμενες 24-48 ώρες. Χρησιμοποιείστε αντηλιακό με δείκτη SPF30+ αμέσως μετά την θεραπεία σε όποια περιοχή πρόκειται να εκτεθεί στον ήλιο.
 • Δεν επιτρέπονται οι ερεθιστικές κρέμες και άλλες επεμβατικές μέθοδοι.
 • Αποφύγετε οποιαδήποτε έκθεση σε θερμά ερεθίσματα (καυτό μπάνιο, σάουνα κτλ) αλλά και οποιαδήποτε μηχανική τριβή στις αντίστοιχες περιοχές τουλάχιστον για τις επόμενες 24 ώρες.
 • Αποφύγετε το χλώριο (πισίνα) για τις επόμενες 24 ώρες.