Μασαζ

Ηρεμιστική Μάλαξη

Απαραίτητο και ιδανικό για όλους. Βοηθάει στην τόνωση των μυών, στο κυκλοφορικό σύστημα, στην αντιγήρανση, στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και της ελαστικότητας των ιστών του δέρματος και έχει ως αποτέλεσμα ευεξία και χαλάρωση.

Μάλαξη Κυτταρίτιδας

Η κυτταρίτιδα χαρακτηρίζεται από την << φλούδα πορτοκαλιού >> όψη του δέρματος και είναι δυσλειτουργία του λιπώδους ιστού, δηλαδή μια τοπική υπερτροφία. Η μάλαξη κυτταρίτιδας έχει ως στόχο την τόνωση και την αναζωογόνηση του δέρματος, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία της λέμφου και αποβάλλοντας τις τοξίνες του οργανισμού.

Το μασάζ αδυνατίσματος είναι ένας πολύ καλός υποστηρικτικός τρόπος να εξαφανίσετε την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα. Αυτή η τεχνική εφαρμόζεται στις πάσχουσες περιοχές, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και διευκολύνοντας την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Συνδυάζεται με ειδική αντικυτταριδική κρέμα η οποία είναι αντιοιδηματική, αποτοξινωτική και λιποδιαλυτική ενώ ενεργοποιεί και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

11
10

Ταιλανδέζικο Μασάζ

Βασισμένο στην αρχαία Ταϊλανδέζικη μάλαξη και στην ινδική φιλοσοφία της yoga, είναι ένα μασάζ που χαλαρώνει, ευθυγραμμίζει και ανακουφίζει το σώμα από πόνους και εντάσεις με βαθιές πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών.

 Deep Tissue Μασάζ

Αργό αλλά δυναμικό μασάζ πιέσεων με τα δάχτυλα και τους αγκώνες με στοιχεία Σουηδικού Μασάζ θα λύσει το σώμα σας και θα σας απελευθερώσει από χρόνιους πόνους.

Το Deep Tissue Massage είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών (triggerpoints)οι οποίες βρίσκονται καλά προστατευμένες κάτω από μεγαλύτερες περιοχές του σώματος. Triggerpoints είναι <<κόμποι>> μυϊκών ομάδων που δημιουργούνται όταν έχουμε κακή στάση σώματος από τον υπολογιστή, την οδήγηση, όταν κρατάμε τον χαρτοφύλακα/τσάντα, για τις μαμάδες που κρατάνε τα μωράκια και γενικά σε επαναλαμβανόμενες στάσεις του κορμιού μας.

3
4